In onze nieuwe ruilbieb kunnen cursisten vanaf 23 oktober boeken ontlenen uit alle hoeken van de wereld. Misschien hebben sommigen op straat wel al eens de straatbibs gezien, een openbare boekenkast waarin buurtbewoners boeken kunnen uitwisselen. Onze ruilbib werkt volgens hetzelfde principe. Iedereen die een boek wil uitlenen, mag dit beschikbaar stellen in de bibkast. Wie naar hartelust een boek wil lezen, leent het boek en brengt het daarna (uiteraard) terug.
Wij gaan ervan uit dat mensen die graag lezen, ook graag hun boeken delen en er respectvol mee omgaan.

Alle talen zijn welkom in onze ruilbib want CVO ISBO zet in op grensverleggend leren!

 


In onze lessen blijft het niet bij lesgeven. In de bib van Lochristi zetten onze cursisten Handverzorging hun beste beentje voor om de bezoekers te verwennen met een professionele handverzorging. Dit gaf hen de mogelijkheden om de aangeleerde vaardigheden alvast eens buiten de schoolmuren te oefenen.


We bieden het hele jaar door cursussen Nederlands (NT2) aan voor anderstaligen.

We offer a full range of Dutch courses at CVO ISBO:

 

  • Intensive trimester courses
  • Semester courses

For more information, visit our webpage Nederlands or contact us.


In onze cursussen blijft het niet enkel bij lesgeven. Met dank aan de passie van onze geëngageerde leerkrachten worden elk cursusjaar meerdere activiteiten aangeboden. 

Naast tentoonstellingen (Sovjet Design voor cursisten Russisch) en proeverijen (Venezolaans keuken voor cursisten Spaans), wordt in meerdere richtingen ook de kans geboden aan onze cursisten om voordelig mee te gaan op culturele trip (onze cursisten Italiaans ontdekten dit jaar de grandeur van Triëste, het Wenen aan zee).

Kriebelt het bij jou ook om een nieuwe taal te leren?


Naar jaarlijkse traditie namen de cursisten van CVO ISBO opnieuw deel aan de prachtige tuindagen van Beervelde onder deskundige leiding van onze floriste en leerkrachte, Anne Huttener. Reinaert de Vos voerde het thema dit jaar.

 


Ontdek onze kortlopende taalcursussen Engels 1, Engels 2, Engels 3 of Spaans 1 en Spaans 2 voor op reis!

Wie gaat er niet graag op reis? Maar owee... je hoofd breken op een menukaart in het Spaans of een auto huren met je beste Engels...

Laat je door ons door een taalcursus van je keuze gidsen en wapen je met gebruiksklare taalkennis in deze communicatiegerichte taalcursussen.

 


Bewonder de twee prachtige reuzen Hugo en Eglina die weer in vol ornaat mee kunnen schitteren in onze regionale folklore! Onze leerkrachten mode van CVO ISBO staken Hugo en Eglina in een nieuw kleedje samen met cultuuroverleg Meetjesland Comeet en de gemotiveerde medewerkers van het Centrum voor Arbeidszorg in Sint Jan Baptist Zelzate.

Meer weten?

 

 

 


Inschrijven kan online en in één van onze secretariaten.

Instappen in de lessen is nog steeds mogelijk. 

Onze secretariaten zijn open op de volgende momenten:

 

Zelzate

Maandag tot vrijdag: van 9u tot 20u

woensdagnamiddag gesloten van 12u30 tot 17u30

Destelbergen

Kerkham 2

Elke maandag 18.30-21.00

Lochristi

Verleydonckstraat 7

Elke donderdag 18.30-21.00

Moerbeke

Bevrijdersstraat 1  

Elke dinsdag 18.30-21.00

Gavere

Middelwijk 8 

Elke donderdag 18.30-21.00

 

 


Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright