Trendy fijne menu's


In deze module leer je een volledig menu bereiden. Traditionele gerechten worden in deze module vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken.

We bereiden wekelijks een driegangenmenu: lekkere soepen, gerechten met vis, vlees en smaakvolle groenten en heerlijke dessertjes.De gerechten worden aangepast aan het seizoen.

Familie en vrienden zullen uitkijken om bij jou culinair te komen genieten.




Totale prijs: 125 €


De prijs bestaat uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: 120 €
  • Cursusmateriaal: 5 €
  • Prijs ingrediënten per les: tussen 8 en 12 euro afhankelijk van de module.



     Heb ik recht op korting?


Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Trendy fijne menu's
 Start:  06/09/2018
     Tot:    20/01/2019
Semester:  1
do (vm)
    09u00-  12u50
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart
Trendy fijne menu's om de 14 dagen
 Start:  13/09/2018
     Tot:    09/06/2016
Semester:  1+2
do (av)
    18u30-  22u20
Gavere, Middelwijk 8
Bekijk op kaart

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright