Palermo – 05/11/2018 t.e.m. 09/11/2018 – ‘Understand yourself, Understand your learners – Enneagram’

Om ons nieuw concept Opleidingscrafting verder te kunnen uitbouwen, kozen we voor het seminarie ‘Understand yourself, Understand your learners – Enneagram’.

Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust en onbewust gedrag bezighoudt. Het deelt persoonlijkheden in onder negen verschillende types, die elk hun eigen sterktes en zwaktes hebben. Het is een beschrijving van behoeftes, positieve en minder positieve drijfveren om situaties in het leven aan te gaan. Dit filosofisch onderbouwd model kan ons helpen om onszelf en onze cursisten beter te begrijpen, en in het bijzonder waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren.

De deelnemers aan deze opleiding kwamen uit verschillende landen en waren actief in diverse sectoren. De multiculturele achtergrond en verscheidenheid aan ervaringen van deze mensen droegen bij tot interessante, open-minded discussies en inspirerende inzichten.

Het seminarie ging door in Palermo. Hierdoor kregen we als surplus de gelegenheid om kennis te maken met de gastvrijheid en creativiteit van de bevolking van de stad en te proeven (ook letterlijk!) van de boeiende Siciliaanse cultuur.

Het was een absoluut leerrijke ervaring!

Lieve (leerkracht mode) en Hilde (leerkracht boekhouden en adj. dir.)

 

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright