Om succesvol te starten is een goede basiskennis bedrijfsbeheer noodzakelijk. In deze cursus leer je aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden een ondernemingsplan en financieel plan opstellen.

 

Vanaf 1 september 2018 is het attest bedrijfsbeheer niet langer verplicht zijn om je als zelfstandige te mogen vestigen. Waarom dan wel deze cursus volgen?

 

Ondernemen blijft een serieuze stap. Als beginnende ondernemer start je niet zomaar. Om jouw nieuwe onderneming een grote kans op slagen te bieden, is een degelijke voorbereiding noodzakelijk. Factoren die de kans op succes verhogen zijn het opstellen van een goed ondernemingsplan en financieel plan in combinatie met de kennis en vaardigheden van een startende ondernemer.

 

 

BELANGRIJK!!!

Sinds 1 mei 2019 treedt de nieuwe vennootschaps- en verenigingswet in werking. Verneem er alles over tijdens onze cursus!
Je krijgt de wijzigingen op een duidelijke manier uitgelegd zodat je goed geïnformeerd kan starten of de nodige wijzigingen kan (laten) doen voor je huidige onderneming.

 Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright