Aan de slag met Office


Kan je al vrij vlot met de computer werken en wil je de mogelijkheden ontdekken van de verschillende Office pakketten, dan is deze cursus ideaal voor jou. We verkennen in de cursus de basisfuncties van de verschillende Office-programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Publisher).

Je leert o.a.:

  • De mogelijkheden kennen van de verschillende Office-programma’s: waarvoor gebruik je best welk programma en hoe werken de verschillende programma’s.
  • Aan de hand van praktische toepassingen creaties maken in de verschillende Office-programma’s.
  • Creaties maken, aanpassen en opslaan in verschillende bestandsformaten rekening houdend met het doel en het beoogde eindresultaat.

 

Er wordt op school gewerkt met Office versie 2016, maar de cursus kan ook gevolgd worden wanneer je beschikt over een oudere versie van Office. Via de school kan je een gratis licentie verkrijgen om zo de gebruikte programma’s thuis te installeren. Op die manier kan je de software het volledige schooljaar lang gratis gebruiken thuis.Je hebt het deelcertificaat van de module ‘Aan de slag met ICT’ en ‘E-communicatie, internet en online diensten’ behaald of je slaagt voor een toelatingsproef.


Bekijk hier het opleidingstraject.


Totale prijs: 100 €


De prijs bestaat uit:Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Aan de slag met Office 1
 Start:  21/01/2020
     Tot:    07/06/2020
Semester:  2
di (vm)
    08u40-  11u45
Gavere, Middelwijk 8
Bekijk op kaart
Online inschrijving niet mogelijk

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright