Creatief met beeld en geluid 1


Bezit je veel foto’s en wil je die op een persoonlijke manier bewerken? Zin om beeldmateriaal eens op een creatieve manier te presenteren. Een mooi filmpje maken, leuke muziek zoeken, bewerken en toevoegen? Wil je weten waar je muziek kan vinden en op welke manieren je muziek allemaal kan beluisteren? Al gehoord van streaming? Wil je weten hoe je jouw zelfgemaakte filmpjes kan opslaan (lokaal en ‘in the cloud’), versturen of delen? Kortom: wil je creatief aan de slag met beeld en geluid, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Je leert o.a.:

  • Afbeeldingen en geluid verzamelen, bewerken en schikken.
  • Eenvoudige beeld- en geluidsmontages maken.
  • In functie van het beoogde eindresultaat en doel je beeld- en geluidsmontage aanpassen.
  • Je creaties in verschillende bestandsformaten publiceren.
  • Werken met verschillende programma’s om beeld- en geluidsmontages te maken en te wijzigen, een geschikte keuze maken van programma naargelang het doel en de instellingen van de programma’s naar je hand zetten.

 

Er wordt in deze cursus gewerkt met gratis software en met Microsoft Office.

Wat Microsoft Office betreft wordt op school gewerkt met Office versie 2016, maar de cursus kan ook gevolgd worden wanneer je beschikt over een oudere versie van Office. Via de school kan je een gratis licentie verkrijgen om zo het gebruikte programma thuis te installeren. Op die manier kan je de software het volledige schooljaar lang gratis gebruiken thuis. Voor aankoop van software aan studententarief, vraag verdere info aan de leerkrachtJe hebt het deelcertificaat ‘Start to create’ behaald of je slaagt voor een toelatingsproef.

Bekijk hier het opleidingstraject.Totale prijs: 100 €


De prijs bestaat uit:Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Creatief met beeld en geluid 1
 Start:  21/01/2020
     Tot:    07/06/2020
Semester:  2
di (nm)
    13u00-  16u05
Moerbeke, Bevrijdersstraat 1
Bekijk op kaart
Online inschrijving niet mogelijk

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright