Trendy fijne menu's


In deze module leer je een volledig menu bereiden. Traditionele gerechten worden in deze module vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken.

We bereiden wekelijks een driegangenmenu: lekkere soepen, gerechten met vis, vlees en smaakvolle groenten en heerlijke dessertjes.De gerechten worden aangepast aan het seizoen.

Familie en vrienden zullen uitkijken om bij jou culinair te komen genieten.



Je hebt het deelcertificaat van de module Basis koken behaald of je slaagt voor een toelatingsproef.

Bekijk hier het opleidingstraject.


Totale prijs: 125 €


De prijs bestaat uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: 120 €
  • Cursusmateriaal: 5 €
  • Prijs ingrediënten per les: tussen 8 en 12 euro afhankelijk van de module.



     Heb ik recht op korting?


Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Trendy fijne menu's
 Start:  21/01/2020
     Tot:    07/06/2020
Semester:  2
di (av)
    18u30-  22u20
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright