وسهلاً
Ahlan wa sahlan! Welkom!

Arabisch voor op reis (Richtgraad 1)
Ben je geïnteresseerd in Arabische taal en cultuur? Kom je vaak in contact met mensen die Arabisch spreken? Ga je graag op reis naar Arabische landen en wil je kunnen meepraten? Dan zit je goed met deze cursus!
In deze cursus Arabisch leer je begroeten, de weg vragen, een maaltijd of drank bestellen, problemen uitleggen, werksituatie en familie voorstellen, afspreken en instructies geven, gevoelens verwoorden of een gesprek aan de douane houden. Aan de hand van de talrijke communicatieve oefeningen leer je de taal spreken, begrijpen, lezen en schrijven. Het alfabet en schrijfwijze van de letters worden stap voor stap aangeleerd. Door praktijkgerichte methode van de cursus kan je al na je eerste les begroeten, je zelf voorstellen, je woonplaats en herkomst meedelen en die van anderen vragen. Er komen ook woorden en uitdrukkingen in regiotalen aan bod zodat je je kan redden in de taal.

Arabisch voor op reis 2 (Richtgraad 1)
Wat je met de taal kunt doen, staat centraal in deze cursus. Er wordt ruim aandacht besteed aan de communicatieve vaardigheden. Aan de hand van de praktijkgerichte oefeningen worden de vier vaardigheden verder ontwikkeld en de thema’s uitgebreid: onthaal, gezondheidsvoorzieningen, reizen, vrije tijd en mobiliteit, beroep, werk, bij de dokter, in het restaurant.
In deze cursus leer je: de gezinsstructuur meedelen, afspraak maken en afzeggen, je zelf excuseren, praten over het weer, je beroep en werkplaats meedelen, plaats reserveren in het restaurant, menukaartlezen en bestellen, complimenten geven en accepteren, gezondheidsklachten en pijn beschrijven, iemand uitnodigen.


Deze cursus wordt momenteel niet gepland.


Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright